Innstillinger for beskyttet passord

For å gi maksimal sikkerhet for systemet ditt, må ESET Endpoint Security konfigureres riktig. Eventuell ukvalifisert endring eller innstilling kan føre til at kundens sikkerhet og beskyttelsesnivå reduseres. For å begrense brukertilgang til avanserte innstillinger, kan en administrator passordbeskytte innstillingene.

Administratoren kan opprette en retningslinje for passordbeskyttelse av Avansert oppsett-innstillingene for ESET Endpoint Security på tilkoblede klientdatamaskiner. Slik lager du en ny policy:

1. I ESET PROTECT On-Prem Web Console klikker du på Retningslinjer på hovedmenyen til venstre.
  2. Klikk på Ny retningslinje.
  3. Navn din nye retningslinje og eventuelt, gi den en kort beskrivelse. Klikk på Fortsett-knappen.
  4. Fra listen over produkter, velg ESET Sluttpunkt for Windows.
  5. Klikk på Brukergrensesnitt i listen over Innstillinger og utvid Tilgangsoppsett.
  6. I henhold til en versjon av ESET Endpoint Security, klikker du på glidebryteren for å aktivere Passord for å beskytte innstillinger. Merk at ESET Endpoint-produkter i versjon 7 gir økt beskyttelse. Hvis du har både versjon 7 og versjon 6 av endepunktprodukter i nettverket, anbefaler vi å lage forskjellige passord for hver versjon.
  7. I varslinger-vinduet, opprett et nytt passord, bekreft det og klikk OK. Klikk på Fortsett.
  8. Tildel retningslinjene til klienter. Klikk Tilordne og velg datamaskinene eller datamaskingruppene for å passordbeskytte. Klikk på OK for å bekrefte.
  9. Kontroller at alle ønskede klientdatamaskiner står på mållisten og klikk Fortsett.
  10. Gå igjennom innstillingene for retningslinjer i sammendraget og klikk Fullfør for å lagre din nye retningslinje.