Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Εγκατάσταση (.exe)

Μόλις φορτώσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης .exe , ο οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διεργασία εγκατάστασης.


important

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εγκατεστημένα άλλα προγράμματα antivirus στον υπολογιστή σας. Εάν υπάρχουν δύο ή περισσότερες λύσεις antivirus εγκατεστημένες σε έναν υπολογιστή, ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη η μία με την άλλη. Συνιστούμε να καταργήσετε την εγκατάσταση κάθε άλλου προγράμματος antivirus από τον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET για μια λίστα με εργαλεία απεγκατάστασης γνωστών προγραμμάτων antivirus (διαθέσιμη στα αγγλικά και σε διάφορες άλλες γλώσσες).

INSTALLATION_WELCOME

  1. Επιλέξτε την προτίμησή σας για τις ακόλουθες δυνατότητες, διαβάστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή στο στοιχείο Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια για να ενεργοποιήσετε όλες τις δυνατότητες:

note

Εάν κάνετε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια ή Να επιτρέπονται όλες και συνέχεια, αποδέχεστε τη Συμφωνία άδειας χρήσης τελικού χρήστη και την Πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ESET Endpoint Security σε έναν συγκεκριμένο φάκελο κάνοντας κλικ στο στοιχείο Αλλαγή φακέλου εγκατάστασης.

INSTALLATION_EULA

  1. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το ESET Endpoint Security.