Tidsangivelser

Du kan oprette tidsangivelser og derefter tildele dem til regler med henblik på enhedskontrol og webkontrol. Indstillingerne for Tidsangivelser kan findes under Avanceret opsætning > Værktøjer. Her kan du definere almindeligt brugte tidsangivelser (f.eks. arbejdstid, weekend osv.) og nemt genbruge dem uden at skulle definere tidsintervallerne igen for hver regel. Tidsangivelser kan anvendes på alle relevante typer regler, der understøtter tidsbaseret styring.

CONFIG_TIMESLOTS

Hvis du vil oprette en tidsangivelse, skal du udføre følgende:

1. Klik på Rediger > Tilføj.
  2. Skriv navnet på og en beskrivelse af tidsangivelsen, og klik på Tilføj.
  3. Angiv dagen og start- og sluttiden for tidsangivelsen, eller vælg Hele dagen.
  4. Klik på OK for at bekræfte.

En enkelt tidsangivelse kan defineres med et eller flere tidsintervaller baseret på dage og klokkeslæt. Når tidsangivelsen er oprettet, vises den i rullemenuen Anvend i løbet af i vinduet Regeleditor for enhedskontrol eller vinduet Regeleditor for webkontrol.