Tilføjelse af regler for webkontrol

I vinduet Regler for webkontrol kan du manuelt oprette eller ændre en eksisterende regel for webkontrolfiltrering.

Navn

Angiv en beskrivelse af reglen i feltet Navn, så du bedre kan identificere den.

Aktiveret

Klik i afkrydsningsfeltet Aktiveret for at deaktivere eller aktivere denne regel. Det kan være en god ide, hvis du ikke vil slette reglen permanent.

Handling

Vælg mellem URL-baseret handling eller Kategoribaseret handling:

arrow_down_business URL-baseret handling

arrow_down_business Kategoribaseret handling

Adgangsrettigheder

• Tillad – Adgang til URL-adressen/kategorien er tilladt.
  • Advar – Blokerer adgangen til URL-adressen/kategorien. Du kan klikke på Gå tilbage for at vende tilbage til det forrige websted eller klikke på Fortsæt for at få adgang til webstedet. Hvis du klikker på Fortsæt, vises blokeringssiden ikke, næste gang du besøger webstedet.
  • Advar altid – Blokerer adgangen til URL-adressen/kategorien. Du kan klikke på Gå tilbage for at vende tilbage til det forrige websted eller klikke på Fortsæt for at få adgang til webstedet. Blokeringssiden vises, hver gang du besøger webstedet.
  • Bloker – Blokerer adgangen til URL-adressen/kategorien. Du kan klikke på Gå tilbage for at vende tilbage til det forrige websted.

Anvend i løbet af

Gør det muligt at anvende den oprettede regel i et bestemt tidsrum. Vælg oprettet tidsinterval i rullemenuen Anvend i løbet af. Flere oplysninger om tidsangivelser

Alvorsgrad af logføring

• Altid – Logfører al onlinekommunikation.
  • Diagnosticering – Logfører oplysninger, som skal bruges til at finindstille programmet.
  • Oplysninger – Registrerer informationsmeddelelser, herunder meddelelser om vellykkede opdateringer samt alle poster ovenfor.
  • Advarsel – Registrerer kritiske fejl og advarsler.
  • Ingen – Der oprettes ingen logge.

note

Alvorsgraden af logføring kan konfigureres separat for hver liste. Logfiler med statussen Advarsel kan indsamles af ESET PROTECT On-Prem.

Brugerliste

• Tilføj – Åbner dialogboksen Vælg brugere eller grupper, hvor du kan vælge de ønskede brugere. Når der ikke er angivet en bruger, gælder reglen for alle brugere.
  • Fjern – Fjerner den markerede bruger fra filteret.