Nettkontroll

I delen Nettkontroll kan du konfigurere innstillinger som beskytter firmaet mot fare for rettslig ansvar. Nettkontroll kan regulere tilgang til nettsteder som krenker intellektuell eiendomsrett. Målet er å forhindre at ansatte får tilgang til sider med uegnet eller skadelig innhold, eller sider som kan ha negativ innvirkning på produktiviteten.

Nettkontroll lar deg blokkere nettsider som kan inneholde potensielt støtende materiale. I tillegg kan arbeidsgivere eller systemadministratorer hindre tilgang til mer enn 27 forhåndsdefinerte nettstedskategorier og over 140 underkategorier.

Nettkontroll er deaktivert som standard. Hvis du vil aktivere Nettkontroll:

1. Åpne Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Nettkontroll.
  2. Aktiver glidebryteren Aktiver nettkontroll for å aktivere nettkontroll i ESET Endpoint Security.
  3. Konfigurer tilgang til bestemte nettsteder. Klikk Rediger ved siden av Regler for å gå til vinduet Redigering for nettkontrollregler.

CONFIG_WEB_CONTROL

I feltene Blokkert nettsidemelding og Blokkert nettsidegrafikk kan du enkelt tilpasse meldingen som vises når et nettsted er blokkert.

note

Hvis du vil blokkere alle nettsider og la bare enkelte være tilgjengelige, bruk URL-adressebehandling.