Tilpasning av melding om blokkert nettside

I feltene Blokkert nettsidemelding og Blokkert nettsidegrafikk kan du enkelt tilpasse meldingen som vises når et nettsted er blokkert.

Bruk

La oss blokkere nettstedskategorien «Våpen».

Et eksempel på et varsel om en blokkert nettside kan være:

Nettsiden %URL_OR_CATEGORY% ble blokkert fordi den anses som upassende eller inneholder skadelig innhold.
Kontakt administrator for detaljer.

Variabel

Beskrivelse

%CATEGORY%

Blokkert nettkontroll-kategori.

%URL_OR_CATEGORY%

Blokkert nettkontroll-nettsted eller -kategori (avhengig av nettkontroll-blokkeringsregelen).

%STR_GOBACK%

Verdi for «Gå tilbake»-knappen.

%product_name%

Navnet på ESET-produktet (ESET Endpoint Security)

%product_version%

Versjonen av ESET-produktet.

Et eksempel på en blokkert nettsidegrafikk kan være:

Bildestørrelsen (bredde og høyde) skaleres automatisk om bildet er for stort.

Konfigurasjonen i ESET Endpoint Security ser slik ut:

CONFIG_WEB_CONTROL