Legg til / Rediger adresse

I dette vinduet kan du legge til eller redigere en adresse i Administrasjon av adresselister og konfigurere handlingen som utføres:

E-postadresse – Adressen som regelen gjelder for. Jokertegn støttes ikke.

Navn – Egendefinert regelnavn.

Handling – Handlingen som skal utføres hvis e-postadressen til kontakten samsvarer med adressen som er angitt i feltet E-postadresse:

• Tillat – Adresser som anses som sikre og som du vil motta meldinger fra.
  • Blokker – Adresser som anses som usikre/spam og som du ikke vil motta meldinger fra.
  • Unntak – Adresser som alltid kontrolleres for spam og som kan være forfalsket og muligens brukes til å sende spam.

Hele domenet– Velg dette alternativet hvis du vil at regel skal brukes på hele domenet til kontakten (ikke bare adressen som er angitt i feltet E-postadresse, men alle e-postadressene i domenet adresse.info).

Domener på lavt nivå – Velg dette alternativet hvis du vil at regel skal brukes på domenene på de lavere nivåene for kontakten (adresse.info representerer domenet, mens min.adresse.info representerer et underdomene).