Administrasjon av adresselister

Ved hjelp av funksjonen spambeskyttelse for e-postklient i ESET Endpoint Security kan du konfigurere diverse parametere for adresselister. Hvis du vil konfigurere adresselister, åpner du Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for e-postklient > Administrasjon av adresselister.

Aktiver brukerens adresseliste – Slå på dette alternativet for å aktivere brukerens adresseliste.

Brukerens adresselisteListe over e-postadresser der du kan legge til, redigere eller fjerne adresser for å definere antispam-reglene. Regler på denne listen tas i bruk for den gjeldende brukeren.

Aktiver global adresseliste – Slå på dette alternativet for å aktivere den globale adresselisten som deles av alle brukere på denne enheten.

Global adresseliste Liste over e-postadresser der du kan legge til, redigere eller fjerne adresser for å definere antispam-reglene. Regler på denne listen tas i bruk for alle brukere.

Tillat og legg automatisk til på brukerens adresseliste

Behandle adresser fra adressebok som klarerte – Adresser fra kontaktlisten din blir behandlet som klarerte uten at de legges til på adresselisten til brukeren.

Legg til mottakeradresser fra utgående meldinger – Legg til mottakeradresser fra sendte meldinger som tillatt på brukerens adresseliste.

Legg til adresser fra meldinger som er omklassifisert som IKKE spam – Legg til avsenderadresser fra meldinger som er omklassifisert som IKKE spam, som tillatt på brukerens adresseliste.

Legg automatisk til på brukerens adresseliste som et unntak

Legg til adresser fra egne kontoer – Legg til adresser fra eksisterende e-postklientkontoer som unntak på brukerens adresseliste.