Legger til nettkontrollregler

I vinduet Nettkontrollregler kan du opprette eller endre den eksisterende filtreringsregelen for nettkontroll.

Navn

Angi en beskrivelse av regelen i Navn-feltet for å kunne identifisere den bedre.

Aktivert

Klikk på Aktivert-bryteren for å deaktivere eller aktivere regelen. Dette kan være nyttig hvis du ikke vil slette regelen permanent.

Handling

Velg mellom URL-basert handling eller Kategoribasert handling:

arrow_down_business URL-basert handling

arrow_down_business Kategoribasert handling

Tilgangsrettigheter

• Tillat– tilgang til URL-adressen/-kategorien er tillatt.
  • Advare– blokkerer tilgang til URL-adressen/-kategorien. Du kan klikke på Gå tilbake for å gå tilbake til forrige nettsted, eller klikke på Fortsett for å få tilgang til nettstedet. Hvis du klikker på Fortsett, vises ikke blokkeringssiden neste gang du besøker nettstedet.
  • Alltid advare– blokkerer tilgang til URL-adressen/-kategorien. Du kan klikke på Gå tilbake for å gå tilbake til forrige nettsted, eller klikke på Fortsett for å få tilgang til nettstedet. Blokkeringssiden vises hver gang du besøker nettstedet.
  • Blokker– Blokkerer tilgang til URL-adressen/-kategorien. Du kan klikke på Gå tilbake for å gå tilbake til forrige nettsted.

Bruk under

Lar deg bruke den opprettede regelen i løpet av et bestemt tidspunkt. Velg opprettet tidsluke fra rullegardinmenyen Bruk under. Mer informasjon om Tidsluker

Loggfører alvorsgrad

• Alltid – Logger all nettkommunikasjon.
  • Diagnostisering – logger informasjon som trengs for å finjustere programmet.
  • Informasjon – registrerer informative meldinger, inkludert vellykkede oppdateringsmeldinger, pluss alle registreringene ovenfor.
  • Advarsel – logger alle kritiske feil og varselsmeldinger.
  • Ingen – Ingen logger opprettes.

note

Alvorlighetsnivå for logging kan konfigureres separat for hver liste. Logger med Advarsels-status kan samles inn av ESET PROTECT.

Brukerliste

• Legg til – Åpner dialogvinduet Velg brukere eller grupper. dette vinduet brukes til å velge ønskede brukere. Når ingen bruker er angitt, gjelder regelen for alle brukerne.
  • Fjern – fjerner den valgte brukeren fra filteret.