Käyttöasetukset

ESET Endpoint Security -asetukset ovat tärkeä osa tietoturvakäytäntöäsi. Luvattomat muokkaamiset voivat vaarantaa järjestelmän vakauden ja tietoturvan. Tuotteen ESET Endpoint Security määritysparametrit voidaan suojata salasanalla luvattoman muokkaamisen estämiseksi. Käyttöasetukset voidaan määrittää kohdassa Lisäasetukset > Käyttöliittymä > Käyttöasetukset.

Voit määrittää määritysparametrien suojaamiseen ja tuotteen ESET Endpoint Security asennuksen poistamiseen käytettävän salasanan valitsemalla Määritä kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

Jos haluat vaihtaa salasanasi, valitse Vaihda salasana kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

Jos haluat poistaa salasanasi, valitse Poista kohdan Suojaa asetukset salasanalla vierestä.

Hallinnoidut ympäristöt

Järjestelmänvalvoja voi luoda käytännön tuotteen ESET Endpoint Security asetusten suojaamiseksi salasanalla yhdistetyissä asiakastietokoneissa. Ohjeet uuden käytännön luomiseen on kohdassa Salasanasuojatut asetukset.

CONFIG_PASSWORD