Dialogboks – Webkontrol

Den væsentligste funktionalitet i webkontrol er at styre de websteder, der opnås adgang til, for de enkelte brugere på firmanetværket. Netværksadministratoren skal kunne definere de webstedskategorier, som brugere har adgang til, enten pr. bruger eller pr. brugergruppe. Integration med katalogtjenester gør det muligt at bruge Active Directory-grupper til konfiguration af webkontrol. Denne funktionalitet er som standard deaktiveret. Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du slå Aktivér webkontrol til. Klik på Rediger for at få adgang til Regeleditor. Klik på Rediger ud for Kategorigrupper for at ændre foruddefinerede grupper, eller klik på Rediger ud for Gruppeeditor for URL-adresser for at tilføje en ny URL-adressegruppe.