Regler for webkontrol

I redigeringsvinduet Regler vises eksisterende URL-baserede eller kategoribaserede regler.

CONFIG_PARENTAL_RULE_DLG

Listen over regler indeholder flere beskrivelser for regler, f.eks. navn, blokeringstype, handling, der skal udføres efter match af en regel for webkontrol, og logfilens alvorsgrad.

Klik på Tilføj eller Rediger for at administrere en regel. Klik på Kopier for at oprette en ny regel med foruddefinerede muligheder, der bruges til en anden valgt regel. Hvis du trykker på Ctrl og klikker, kan du markere flere regler og slette alle de markerede regler. Afkrydsningsfeltet Aktiveret deaktiverer eller aktiverer en regel. Det kan være nyttigt, hvis du ikke vil slette en regel permanent, fordi du måske skal bruge den senere.

Regler sorteres i den rækkefølge, der bestemmer deres prioritet, og regler med højeste prioritet vises øverst. Hvis du vil ændre prioriteten for en regel, skal du vælge reglen og klikke på knappen med pilen for at øge eller mindske reglens prioritet. Klik på dobbeltpilen for at flytte reglen øverst eller nederst på listen.

Se også oprettelse af regler.