Skyddade webbplatser

ESET Endpoint Security innehåller en inbyggd lista med fördefinierade webbplatser som får en skyddad webbläsare att öppnas. Du kan lägga till en webbplats eller redigera listan med webbplatser i produktkonfigurationen.

Listan Skyddade webbplatser kan visas och redigeras i Avancerade inställningar (F5) > Webb och e-post > Säker webbläsare > Grundläggande > Skyddade webbplatser > Redigera.

Fönstret består av:

Kolumner

Webbplats – skyddad webbplats.

Säkrad webbläsare – ESET-logotypen visas runt webbläsarens kant under säkrat surfande.

Normal webbläsare – välj det här alternativet för att fortsätta i standardwebbläsaren (med till exempel en banktransaktion).

Kontrollelement

Lägg till – lägg till en webbplats i listan med kända webbplatser.

Redigera – redigera de markerade posterna.

Ta bort – tar bort markerade poster.