Meddelande i webbläsaren

Säkrad webbläsare informerar om dess aktuella status genom meddelanden i webbläsaren och färgen på webbläsarramen.

Meddelanden i webbläsaren visas på fliken till höger.

SB_BADGE

Om du vill expandera meddelandet i webbläsaren klickar du på ESET-ikonen ICON_SB_LOGO. Om du vill minimera meddelandet klickar du på meddelandetexten. Om du vill ignorera meddelandet klickar du på stängningsikonen ICON_SB_CLOSE.

Meddelanden i webbläsaren

Meddelandetyp

Status

Informativt meddelande och grön webbläsarram

Maximalt skydd garanteras och meddelandet i webbläsaren minimeras som standard.

Varning och orange webbläsarram

Säkrad webbläsare kräver din uppmärksamhet för ett icke-kritiskt problem. Mer information om problemet eller en lösning finns i anvisningarna i meddelandet i webbläsaren.

Säkerhetsvarning och röd webbläsarram

Webbläsaren skyddas inte av ESET Bank- & betalskydd. Starta om webbläsaren för att säkerställa att skyddet är aktivt. Kontakta ESET:s tekniska support genom att följa anvisningarna i vår artikel i kunskapsbasen om du vill lösa en konflikt med filer som har lästs in i webbläsaren.