Uitgaande communicatie

Voorbeeld van een uitgaande internetverbinding:
Een lokale toepassing probeert een internetverbinding tot stand te brengen.

Toepassing: de toepassing die de verbinding tot brengt.

Bedrijf: de uitgever van de toepassing.

Reputatie: de reputatie van de toepassing zoals vastgesteld door ESET LiveGrid®-technologie.

Externe computer: de computer waarmee de toepassing wil communiceren.

Externe poort: de poort die voor de communicatie wordt gebruikt.

Actie onthouden (regel maken): als u deze optie selecteert voordat u communicatie toestaat of weigert, wordt de actie 'onthouden' door ESET Endpoint Security en automatisch uitgevoerd wanneer de externe computer opnieuw contact met de toepassing maakt.

Actie tijdelijk onthouden voor het proces: de gekozen actie wordt door ESET Endpoint Security onthouden tot de computer opnieuw wordt opgestart.

Toestaan: hiermee wordt uitgaande communicatie toegestaan.

Weigeren: hiermee wordt uitgaande communicatie geweigerd.

Meer informatie – Regeleigenschappen aanpassen. Klik op Aangepaste regel om het venster Regel bewerken weer te geven om een regel met vooraf gedefinieerde parameters van uitgaand verkeer te maken.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_OUT_GENERAL