Inkomende communicatie

Voorbeeld van een inkomende internetverbinding:
een externe computer die probeert te communiceren met een toepassing die op de computer wordt uitgevoerd.

Toepassing: de toepassing waarmee een externe computer een verbinding tot stand brengt.

Bedrijf: de uitgever van de toepassing.

Reputatie: de reputatie van de toepassing zoals vastgesteld door ESET LiveGrid®-technologie.

Externe computer: de externe computer die communicatie tot stand brengt met de toepassing op uw computer.

Lokale poort: de poort die voor de communicatie wordt gebruikt.

Actie onthouden (regel maken): als u deze optie selecteert voordat u communicatie toestaat of weigert, wordt de actie 'onthouden' door ESET Endpoint Security en automatisch uitgevoerd wanneer de externe computer opnieuw contact met de toepassing maakt.

Actie tijdelijk onthouden voor het proces: de gekozen actie wordt door ESET Endpoint Security onthouden tot de computer opnieuw wordt opgestart.

Toestaan: de inkomende communicatie toestaan.

Weigeren: de inkomende communicatie weigeren.

Meer informatie – Regeleigenschappen aanpassen. Klik op Aangepaste regel om het venster Regel bewerken weer te geven om een regel met vooraf gedefinieerde parameters van uitgaand verkeer te maken.