Oppgradere til en nyere versjon

Nye versjoner av ESET Endpoint Security utgis for å implementere forbedringer eller rette problemer som ikke kan ordnes med automatiske oppdateringer av programmoduler.

Det finnes flere måter å oppgradere til en nyere versjon på:

1. Automatisk ved bruk av ESET PROTECT, eller ESET PROTECT Cloud.
  2. Automatisk, ved bruk av GPO eller SCCM.
  3. Automatisk ved hjelp av en programoppdatering.
    Siden programoppdateringen distribueres til alle brukere og kan ha påvirke visse systemkonfigurasjoner, utgis den etter en lang periode med testing for å sikre funksjonalitet på alle mulige systemkonfigurasjoner. Hvis du trenger å oppgradere til en nyere versjon rett etter at den er utgitt, bruker du en av metodene under.
    Kontroller at du har aktivert Oppdateringsmodus i Avansert oppsett (F5) > Oppdatering > Profiler > Produktoppdateringer.
  4. Manuelt ved å laste ned og installere en nyere versjon over den forrige.

Anbefalte oppgraderingsscenarioer

Jeg administrerer eller vil administrere ESET-produktene mine eksternt

Hvis du administrerer mer enn 10 ESET Endpoint-produkter, bør du vurdere å håndtere oppgraderinger ved bruk av ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud. Se følgende dokumentasjon:

Manuell oppgradering på en klientarbeidsstasjon

Slik oppgraderer du ESET Endpoint Security manuelt på individuelle klientarbeidsstasjoner:

1. Kontroller at versjonen du har installert for øyeblikket, støttes.
  2. Bekreft at operativsystemet ditt er støttet.
  1. Last ned og installer den nyeste versjonen over den forrige.

important

Vellykket installasjon av den nyeste versjonen i forhold til den forrige garanteres ikke for versjoner med støttenivå slutt av levetid. Se retningslinjene for slutt av levetid for å se gjennom ESET Endpoint Security-støttenivået.

Hvis du vil oppgradere fra versjoner som ikke støttes, avinstallerer du ESET Endpoint Security først. Hvis du vil ha mer informasjon om oppgradering av ESET Endpoint Security på en klientarbeidsstasjon, kan du lese følgende ESET kunnskapsbase-artikkel.