Eldre produkt – automatisk oppgradering

ESET-produktversjonen støttes ikke lenger, og produktet er oppgradert til den nyeste versjonen.

MONITOR_RED Vanlige installasjonsproblemer

note

Hver nye versjon av ESET-produkter har mange feilrettinger og forbedringer. Eksisterende kunder med en gyldig lisens for et ESET-produkt kan oppgradere til den nyeste versjonen av det samme produktet gratis.

Slik fullfører du installasjonen:

1. Klikk på Godta og fortsett for å godta lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar lisensavtalen for sluttbrukere, klikker du på Avinstaller. Du kan ikke gå tilbake til forrige versjon.
  2. Klikk Tillat alle og fortsett for å tillate Tilbakemeldingssystemet ESET LiveGrid® eller klikk Fortsett hvis du ikke vil delta.
  3. Når du har aktivert det nye ESET-produktet med lisensnøkkelen, vises Hjem-siden. Hvis lisensinformasjonen din ikke blir funnet, fortsetter du med en ny prøvelisens. Hvis lisensen du brukte i det forrige produktet, ikke er gyldig, aktiverer du ESET-produktet.
  1. En omstart av enheten er nødvendig for å fullføre installasjonen.