ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Brannmurregel – Ekstern

Port – Eksternt portnummer / eksterne portnumre. Hvis det ikke er oppgitt noe nummer, gjelder regelen for alle porter. Legg til én enkelt kommunikasjonsport eller et område med kommunikasjonsporter.

IP – Ekstern adresse, adresseområde eller undernett. Adressen, området, delnettet eller den eksterne sonen som regelen gjelder for. Hvis det ikke er oppgitt en verdi, vil regelen gjelde for hele kommunikasjonen.

Soner – Liste med soner som er lagt til.

Legg til – Legg til en sone ved å velge den fra rullegardinmenyen. Bruk kategorien Oppsett for sone til å opprette en sone.

Fjern – Fjerner sonene fra listen.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_REMOTE