Brannmurregel – Lokal

Sett inn navnet på det lokale programmet og den lokale porten/de lokale portene som regelen gjelder for.

Port – Lokalt/lokale portnummer/portnumre. Hvis det ikke er oppgitt noe nummer, gjelder regelen for alle porter. Legg til én enkelt kommunikasjonsport eller et område med kommunikasjonsporter.

IP – Lokal(e) adresse(r), adresseområde, eller undernett hvor regelen brukes. Hvis det ikke er oppgitt en verdi, vil regelen gjelde for hele kommunikasjonen.

Soner – Liste med soner som er lagt til.

Legg til – Legg til en opprettet sone fra rullegardinmenyen. Bruk kategorien Oppsett for sone til å opprette en sone.

Fjern – Fjerner sonene fra listen.

Program – Navnet på programmet som regelen gjelder for. Legge til plasseringen til programmet regelen gjelder for.

Tjeneste – Rullegardinmenyen viser systemtjenester.

example

Det kan være lurt å opprette en regel for ditt Speil som gir oppdateringer via port 2221 ved å bruke EHttpSrv tjeneste til kommunikasjon i rullgardinmenyen.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_LOCAL