Beskyttede nettsteder

ESET Endpoint Security har en innebygget listen over forhåndsdefinerte nettsteder som vil åpne en beskyttet nettleser. Du kan legge til et nettsted eller redigere listen over nettsteder i produktkonfigurasjonen.

Listen med Beskyttede nettsteder kan ses og redigeres i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Sikker nettleser > Grunnleggende > Beskyttede nettsteder > Rediger.

Vinduet består av følgende:

Kolonner

Nettsted – Beskyttet nettsted.

Sikret nettleser – ESET-logoen vil være synlig rundt kanten av nettleseren når du bruker en sikret nettleser.

Normal nettleser – Velg dette alternativet for å fortsette i standardnettleseren (for eksempel en banktransaksjon).

Kontrollelementer

Legg til – Legg til et nettsted i listen over kjente nettsteder.

Rediger – Rediger de valgte oppføringer.

Slett – Fjerner valgte oppføringer.