Dialogvindu – nettkontroll

Hovedfunksjonen til Nettkontroll er å kontrollere nettsteder som åpnes for hver bruker i bedriftsnettverket. Nettverksadministratoren er i stand til å definere nettstedkategoriene som kan åpnes av enten en bruker eller brukergruppe. Integrasjon med katalogtjenester vil gjøre det mulig å konfigurere nettkontroll ved bruk av Active Directory-grupper. Denne funksjonaliteten er deaktivert som standard. Hvis du vil aktivere denne funksjonen, setter du Aktiver kontroll for nettilgang til på. Klikk Rediger for å gå til Regelredigering. Klikk Rediger ved siden av Kategorigrupper for å endre forhåndsdefinerte grupper eller klikk Rediger ved siden av URL-grupperedigering for å legge til en ny URL-gruppe.