Tillate kommunikasjon for et bestemt program

Hvis en ny tilkobling blir oppdaget i interaktiv modus og det ikke er en regel som samsvarer med den, blir du bedt om å tillate eller avslå tilkoblingen. Hvis du ønsker at ESET Endpoint Security skal utføre samme handling hver gang programmet prøver å opprette en tilkobling, merker du av for Husk handling (opprett regel).

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

I oppsettvinduet for brannmuren kan du opprette nye brannmurregler for programmer før de blir gjenkjent av ESET Endpoint Security. Åpne hovedprogramvinduet > Oppsett > Nettverk > Brannmur > klikk på tannhjulet > Konfigurer > Avansert > Regler ved å klikke Rediger.

Klikk Legg til for å legge til regelen. Klikk på Legg til-knappen. I kategorien Generelt skriver du inn navn, retning og kommunikasjonsprotokoll for regelen. I vinduet kan du definere handlingen du vil at skal utføres når regelen brukes.

Skriv inn banen til programmets kjørbare fil og den lokale kommunikasjonsporten, i kategorien Lokalt punkt. Klikk kategorien Eksternt punkt for å skrive inn ekstern adresse og port (hvis relevant). Den nyopprettede regelen blir brukt så snart programmet prøver å kommunisere igjen.