Estetyn verkkosivun viestin mukauttaminen

Viesti estetystä verkkosivusta- ja Estä verkkosivun grafiikka -kentissä voit mukauttaa helposti viestin, joka näytetään, kun verkkosivu estetään.

Käyttö

Estetäänpä ”Aseet”-verkkosivustoluokka.

Esimerkki estetyn verkkosivun viestistä:

Verkkosivu %URL_OR_CATEGORY% estettiin, koska se määritettiin asiattomaksi tai koska sillä on haitallista sisältöä.
Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta.

Muuttuja

Kuvaus

%CATEGORY%

Estetty Internet-käytön valvonnan luokka.

%URL_OR_CATEGORY%

Estetty Internet-käytön valvonnan verkkosivusto tai luokka (määräytyy käytönhallinnan estosäännön perusteella).

%STR_GOBACK%

"Siirry takaisin" -painikkeen arvo.

%product_name%

ESET-tuotteen (ESET Endpoint Security) nimi

%product_version%

ESET-tuotteen versio.

Esimerkki estetyn Web-sivun grafiikasta:

Kuvan koko (leveys/korkeus) skaalautuu automaattisesti, jos koko on liian suuri.

Kokoonpano tuotteessa ESET Endpoint Security näyttää seuraavalta:

CONFIG_WEB_CONTROL