Verkkosovittimille osoitetut profiilit

Profiilia vaihtamalla voit ottaa käyttöön nopeasti useita muutoksia palomuurin toimintaan. Profiili – Mukautettuja sääntöjä voidaan asettaa ja soveltaa tiettyihin profiileihin. Verkkosovittimen merkinnät kaikille koneella oleville sovittimille lisätään automaattisesti Verkkosovittimien luetteloon.

Sarakkeet

Nimi – Verkkosovittimen nimi.

Oletuksena oleva palomuuriprofiili – Oletusprofiilia käytetään, kun käyttämällesi verkolle ei ole määritetty profiilia tai kun sovittimessasi on asetuksena olla käyttämättä verkkoprofiilia.

Suosi verkon profiilia – Verkkosovitin voi käyttää palomuuriprofiilia, joka on määritetty yhdistetylle tunnetulle tietoverkolle. Jos tälle verkolle ei ole määritetty profiilia tai jos verkkosovitinta ei ole määritetty käyttämään verkon profiilia, käytetään sovittimen oletusprofiilia.

Valvontaelementit

Lisää – Lisää uuden verkkosovittimen.

Muokkaa – Muokkaa olemassa olevaa verkkosovitinta.

Poista – Valitse verkkosovitin ja napsauta Poista, jos haluat poistaa verkkosovittimen luettelosta.

OK/Peruuta – Napsauta OK, jos haluat tallentaa muutokset, tai Peruuta jos haluat lopettaa tallentamatta.