Lisäasetusten salasana

Jos haluat suojata ESET Endpoint Security -lisäasetukset ja välttää niiden muokkaamisen ilman tarvittavia oikeuksia, kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin. Valitse OK.

Hallinnoidut ympäristöt

Järjestelmänvalvoja voi luoda käytännön tuotteen ESET Endpoint Security asetusten suojaamiseksi salasanalla yhdistetyissä asiakastietokoneissa. Ohjeet uuden käytännön luomiseen on kohdassa Salasanasuojatut asetukset.

Hallinnoimaton

Kun haluat muuttaa nykyisen salasanan:

1. Kirjoita vanha salasana Vanha salasana -kenttään.
  2. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kenttiin.
  3. Valitse OK.

Tätä salasanaa tarvitaan aina, kun tuotteeseen ESET Endpoint Security tehdään jokin uusi muokkaus.

Jos unohdit salasanasi, katso Asetusten salasanan avaaminen ESETin päätelaitetuotteissa.

Jos haluat palauttaa kadonneen ESET-käyttöoikeusavaimesi, käyttöoikeutesi päättymispäivämäärän tai muita tuotteeseen ESET Endpoint Security liittyviä käyttöoikeustietoja, katso lisätietoja kadonnutta käyttäjänimeä ja salasanaa/käyttöoikeusavainta käsittelevästä artikkelista.