Salasanasuojatut asetukset

Järjestelmän suojaaminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää, että ESET Endpoint Security on määritetty oikein. Kaikki epäpätevästi tehdyt muutokset tai asetukset voivat heikentää asiakkaan tietoturvaa ja suojauksen tasoa. Järjestelmänvalvoja voi rajoittaa lisäasetusten käyttöoikeuksia suojaamalla asetukset salasanalla.

Järjestelmänvalvoja voi luoda käytännön, jolla tuotteen ESET Endpoint Security lisäasetukset suojataan salasanalla yhteyden muodostaneissa asiakastietokoneissa. Voit luoda uuden käytännön seuraavasti:

1. Valitse ESET PROTECT-verkkokonsolin vasemmanpuoleisesta valikosta Käytännöt.
  2. Valitse Uusi käytäntö.
  3. Nimeä uusi käytäntö ja kirjoita sille halutessasi lyhyt kuvaus. Napsauta Jatka-painiketta.
  4. Valitse tuoteluettelosta ESET Endpoint for Windows.
  5. Valitse Käyttöliittymä-vaihtoehto Asetukset-luettelosta ja laajenna Käyttöasetukset.
  6. Napsauta tuotteen ESET Endpoint Security version mukaan liukusäädinpalkkia ja ota käyttöön salasana, jolla asetuksia suojataan. Huomaa, että ESET Endpoint -versio 7:ssa on parannettu suojaus. Jos sinulla on sekä Endpoint-versio 7 että 6 verkossa, kullekin versiolle kannattaa määrittää kaksi erillistä käytäntöä erilaisine salasanoineen.
  7. Luo ilmoitusikkunassa uusi salasana, vahvista se ja valitse OK. Valitse Jatka.
  8. Määritä käytäntö asiakkaille. Valitse Määritä ja sitten tietokoneet tai tietokonerynmät, jotka suojataan salasanalla. Vahvista valitsemalla OK.
  9. Tarkista, että kaikki haluamasi tietokoneet ovat kohdeluettelossa ja valitse Jatka.
  10. Tarkista käytäntöasetukset yhteenvedosta ja tallenna uusi käytäntö valitsemalla Valmis.