Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

ESET Endpoint Security

Το ESET Endpoint Security αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση για πραγματικά ολοκληρωμένη ασφάλεια του υπολογιστή. Η πιο πρόσφατη έκδοση του μηχανισμού σάρωσης ESET LiveGrid®, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες μονάδες Firewall και Antispam, αξιοποιεί την ταχύτητα και την ακρίβεια για να διατηρεί ασφαλή τον υπολογιστή σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευφυές σύστημα το οποίο βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση για επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό που θέτουν τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο.

το ESET Endpoint Security 9 είναι μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας, αποτέλεσμα της μακράς προσπάθειας να συνδυάσουμε τη μέγιστη προστασία με το ελάχιστο δυνατό ίχνος συστήματος. Οι προηγμένες τεχνολογίες, βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη, είναι σε θέση να αποτρέπουν τη διείσδυση ιών, spyware, trojan horse, ιών τύπου worm, adware, rootkit και άλλων απειλών μέσω Internet, χωρίς να παρακωλύουν τις επιδόσεις του συστήματος ή να επηρεάζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή σας.

το ESET Endpoint Security είναι σχεδιασμένο κυρίως για χρήση σε σταθμούς εργασίας σε περιβάλλον μικρής επιχείρησης.

Στην ενότητα Χρήση του ESET Endpoint Security μόνου του μπορείτε να βρείτε θέματα βοήθειας που χωρίζονται σε διάφορα κεφάλαια και υποκεφάλαια για καλύτερη περιήγηση και σχετικό περιεχόμενο, όπως π.χ. Λήψη, Εγκατάσταση και Ενεργοποίηση.

Η χρήση του ESET Endpoint Security μαζί με το ESET PROTECT σε εταιρικό περιβάλλον σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα οποιονδήποτε αριθμό σταθμών εργασίας υπολογιστή-πελάτη, να εφαρμόζετε πολιτικές και κανόνες, να παρακολουθείτε ανιχνεύσεις και να διαμορφώνετε ρυθμίσεις απομακρυσμένα σε υπολογιστές-πελάτες από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο δίκτυο.

Το κεφάλαιο Συνήθεις ερωτήσεις καλύπτει μερικές από τις ερωτήσεις και τα προβλήματα που αναφέρονται συχνότερα.


Δυνατότητες και οφέλη

Εκ νέου σχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη

Το περιβάλλον χρήστη σε αυτή την έκδοση έχει επανασχεδιαστεί και απλοποιηθεί σημαντικά βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών χρηστικότητας. Όλα τα περιεχόμενα και οι ειδοποιήσεις του γραφικού περιβάλλοντος έχουν μελετηθεί προσεκτικά και το περιβάλλον χρήστη παρέχει πλέον υποστήριξη για γλώσσες που γράφονται από δεξιά προς τα αριστερά, όπως εβραϊκά και αραβικά. Η Ηλεκτρονική βοήθεια είναι πλέον ενοποιημένη με το ESET Endpoint Security και παρέχει περιεχόμενο υποστήριξης το οποίο ενημερώνεται δυναμικά.

Σκουρόχρωμη λειτουργία

Μια επέκταση που σας βοηθά να αλλάξετε γρήγορα την οθόνη σε σκούρο θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε τον συνδυασμό χρωμάτων που προτιμάτε στα Στοιχεία περιβάλλοντος χρήστη.

Antivirus και Antispyware

Προληπτική ανίχνευση και καθαρισμός των περισσότερων γνωστών και άγνωστων ιών, Worm, Trojan και Rootkit. Ο Προηγμένος ευριστικός έλεγχος επισημαίνει ακόμη και κακόβουλο λογισμικό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά, προστατεύοντάς σας από άγνωστες απειλές και εξουδετερώνοντάς τις προτού κάνουν κακό. Η Προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο και η προστασία Anti-Phishing λειτουργούν με παρακολούθηση της επικοινωνίας μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης στον ιστό και των απομακρυσμένων διακομιστών (συμπεριλαμβανομένου του SSL). Η Ενεργοποίηση προστασίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας παρέχει έλεγχο της επικοινωνίας email που λαμβάνεται μέσω των πρωτοκόλλων POP3(S) και IMAP(S).

Τακτικές ενημερώσεις

Η τακτική ενημέρωση του μηχανισμού ανίχνευσης (ο οποίος ονομαζόταν παλαιότερα «βάση αναγνώρισης ιών») και των μονάδων του προγράμματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στον υπολογιστή σας.

ESET LiveGrid®
(Φήμη που βασίζεται σε Cloud)

Μπορείτε να ελέγξετε τη φήμη των διεργασιών που εκτελούνται και των αρχείων απευθείας από το ESET Endpoint Security.

Απομακρυσμένη διαχείριση

Το ESET PROTECT σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε προϊόντα ESET σε σταθμούς εργασίας, διακομιστές και κινητές συσκευές σε ένα δικτυωμένο περιβάλλον, από μία κεντρική τοποθεσία. Με την Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT (Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT), μπορείτε να αναπτύξετε λύσεις ESET, να διαχειριστείτε εργασίες, να επιβάλλετε πολιτικές ασφάλειας, να παρακολουθείτε την κατάσταση συστήματος και να ανταποκρίνεστε γρήγορα σε προβλήματα ή απειλές σε απομακρυσμένους υπολογιστές.

Προστασία από επιθέσεις δικτύου

Αναλύει το περιεχόμενο κυκλοφορίας δικτύου και προστατεύει από επιθέσεις δικτύου. Οποιαδήποτε κυκλοφορία θεωρείται βλαβερή θα αποκλείεται.

Έλεγχος διαδικτύου (μόνο ESET Endpoint Security)

Ο Γονικός έλεγχος σάς επιτρέπει να αποκλείετε ιστοσελίδες που μπορεί να περιέχουν ενδεχομένως προσβλητικό περιεχόμενο. Επιπλέον, οι εργοδότες ή οι διαχειριστές συστημάτων μπορούν να εμποδίζουν την πρόσβαση σε περισσότερες από 27 προκαθορισμένες κατηγορίες ιστότοπων και περισσότερες από 140 υποκατηγορίες.