ERMM-kommandolinje

Administration af fjernovervågning køres ved hjælp af kommandolinjegrænsefladen. Standardinstallationen af ESET Endpoint Security indeholder filen ermm.exe, der findes i Endpoint-programmet i mappen: c:\Program Files\ESET\ESET Security.

Kør kommandoprompten (cmd.exe) som administrator, og naviger til den nævnte sti (for at åbne kommandoprompten skal du trykke på Windows-knappen + R på tastaturet, skrive cmd i vinduet Kør og trykke på Enter).

Kommandosyntaksen er: ermm context command [options]

I logparametre skelnes der mellem store og små bogstaver.

ermm

ermm.exe bruger tre grundlæggende kontekster: Hent, start og indstil. I tabellen nedenfor kan du finde eksempler på kommandosyntaks. Klik på linket i kolonnen Kommando for at se de yderligere indstillinger, parametre og brugseksempler. Efter en vellykket kørsel af kommandoen vises outputdelen (resultatet). For at få vist en inputdel skal du tilføje parameteren --debug til sidst i kommandoen.

Kontekst

Kommando

Beskrivelse

get

Hent oplysninger om produkter

programoplysninger

Hent oplysninger om produkt

licensoplysninger

Hent oplysninger om licens

beskyttelsesstatus

Beskyttelsesstatus

logfiler

Hente logge

scanningsoplysninger

Få oplysninger om kørsel af scanning

konfiguration

Hent produktkonfiguration

status for opdatering

Hent oplysninger om opdatering

aktiveringsstatus

Hent oplysninger om sidste aktivering

start

Start opgave

scanne

Start on-demand-scanning

aktivering

Start aktivering af produktet

deaktivering

Start deaktivering af produkt

opdatere

Start opdatering af produkt

set

Angiv indstillinger for produkt

konfiguration

Angiv konfiguration for produkt

I outputresultatet for hver kommando er resultat-id den første oplysning, der vises. Du kan bedre forstå resultatoplysningerne, hvis du tjekker tabellen med id'er nedenfor.

Fejl-id

Fejl

Beskrivelse

0

Success

1

Command node not present

Noden "Kommando" findes ikke i input-json

2

Command not supported

Kommandoen understøttes ikke

3

General error executing the command

Fejl under kørsel af kommando

4

Task already running

Den ønskede opgave kører allerede og er ikke startet

5

Invalid parameter for command

Ugyldigt brugerinput

6

Command not executed because it's disabled

RMM er ikke aktiveret i avancerede indstillinger eller startet som administrator