Import- og eksportindstillinger

Du kan importere eller eksportere din tilpassede ESET Endpoint Security.xml konfigurationsfil fra menuen Opsætning.

Import og eksport af konfigurationsfiler er nyttigt, hvis du skal sikkerhedskopiere den aktuelle konfiguration af ESET Endpoint Security til brug på et senere tidspunkt. Muligheden for at eksportere indstillinger er også praktisk for brugere, der vil bruge deres foretrukne konfiguration på flere systemer. De kan nemt importere en .xml-fil for at overføre disse indstillinger.

Import af en konfiguration er meget nemt. I programmets hovedvindue skal du klikke på Opsætning > Importer/Eksporter indstillinger, og derefter vælge Importer indstillinger. Indtast filnavnet på konfigurationsfilen, eller klik på knappen ... for at søge efter den konfigurationsfil, du vil importere.

Trinnene til eksport af en konfiguration ligner dem meget. I programmets hovedvindue skal du klikke på Opsætning > Importer/Eksporter indstillinger. Vælg Eksportindstillinger, og indtast filnavnet på konfigurationsfilen (dvs. export.xml). Brug browseren til at vælge et sted på computeren, hvor du vil gemme konfigurationsfilen.

note

Du får måske en fejlmeddelelse, når du eksportere indstillingerne, hvis du ikke har rettigheder nok til at skrive den eksporterede fil en specificeret mappe.

IMPORTEXPORT_CONFIG