Registrering af nyt netværk

ESET Endpoint Security Bruger som standard Windows-indstillinger, når der registreres en ny netværk:. Du kan få vist en dialogboks, når der registreres en ny netværk, ved at ændre beskyttelsestypen for det nye netværk, som brugeren skal spørges om, i Kendte netværk. Hvis der derefter registreres en forbindelse til et nyt netværk, kan brugeren vælge niveauet for beskyttelse. Denne indstilling gælder for forbindelser til alle fjerncomputere på det angivne netværk.

Der er to netværksbeskyttelsestilstande, du kan vælge mellem i vinduet til konfiguration af netværksbeskyttelse:

• Ja – For godkendt netværk (hjemme- eller kontornetværk). Din computer og delte filer, der er gemt på computeren, er synlige for andre netværksbrugere, og systemressourcer er tilgængelige for andre brugere på netværket. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til et sikkert lokalt netværk.
  • Nej – For ikke-godkendt netværk (offentligt netværk). Filer og mapper på systemet deles ikke med eller er ikke synlige for andre brugere på netværket, og deling af systemressourcer deaktiveres. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til trådløse netværk.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

Hvis netværket er angivet som godkendt, betragtes direkte tilsluttede undernet automatisk som godkendte.