Firewallregel – fjern

Port – Fjernportnumre. Hvis der ikke er angivet nogen numre, gælder reglen for alle porte. Tilføj en enkelt kommunikationsport eller et interval af kommunikationsporte.

IP – Fjernadresse, adresseinterval eller undernet. Den adresse, det interval, det undernet eller den fjernzone, som reglen skal gælde for. Hvis der ikke er anført en værdi, bliver reglen anvendt på hele kommunikationen.

Zoner – Liste over tilføjede zoner.

Tilføj – Tilføj en zone ved at vælge den i rullemenuen. Hvis du vil oprette en zone, skal du gå til fanen Opsætning af zone.

Fjern – Fjerner zoner fra listen.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_REMOTE