Beskyttede websteder

ESET Endpoint Security indeholder en indbygget liste over foruddefinerede websteder, der udløser åbning af en beskyttet browser. Du kan tilføje et websted eller redigere listen over websteder i konfigurationen af produktet.

Listen Beskyttede websteder kan ses og redigeres i Avanceret opsætning (F5) > Web og e-mail > Sikker browser > Basis > Beskyttede websteder > Rediger.

Vinduet består af:

Kolonner

Websted – Beskyttet websted.

Beskyttet browser – ESET-logoet vises rundt om kanten i din browser, når du browser.

Normal browser – Vælg denne indstilling for at fortsætte i din standardwebbrowser (f.eks. en banktransaktion).

Kontrolelementer

Tilføj – Føj et websted til listen over kendte websteder.

Rediger – Rediger de valgte poster.

Slet – Fjerner markerede poster.