Avancerede indstillinger for registreringsprogram

Anti-Stealth-teknologi er et avanceret system til registrering af farlige programmer, f.eks. rodsæt, som kan holde sig skjult for operativsystemet. Det betyder, at ESET Endpoint Security ikke kan registrere dem ved hjælp af almindelige testteknikker.

Aktivér avanceret scanning via AMSI – Antimalware Scan Interface (AMSI) gør det muligt at scanne Powershell-scripts, scripts, der er kørt af Windows Script Host, og data, der er scannet ved hjælp af AMSI-SDK (Windows 10, 11).