Yderligere ThreatSense-parametre

Yderligere ThreatSense parametre for nyoprettede og ændrede filer – Sandsynligheden for inficering i nyoprettede eller ændrede filer er forholdsvis højere end i eksisterende filer. Derfor undersøger programmet disse filer med yderligere scanningsparametre. Sammen med almindelige signaturbaserede scanningsmetoder bruges også avanceret heuristik, som kan registrere nye trusler, før opdateringen af registreringsprogramnet frigives. Ud over nyoprettede filer scannes selvudpakkende filer (.sfx) og runtime packers (internt komprimerede eksekverbare filer). Arkiver scannes som standard op til det 10. indlejringsniveau og kontrolleres uanset deres faktiske størrelse. Hvis du vil ændre indstillingerne for scanning af arkiver, skal du fjerne markeringen i Standardindstillinger for arkivscanning.

Du kan få mere at vide om Runtime packers, Selvudpakkende arkiver og Avanceret heuristik under Opsætning af ThreatSense-programparametre.

Yderligere ThreatSense-parametre for kørte filer – Som standard bruges avanceret heuristik, når filer køres. Når indstillingen er aktiveret, anbefaler vi på det kraftigste, at du lader Smart optimering og ESET LiveGrid® være aktiveret for at mindske indflydelsen på systemets ydeevne.