Dialogboks – Afslut læringstilstand

Når anvendelsesperioden for indlæringstilstanden er udløbet, bliver du bedt om at skifte til den interaktive eller politikbaserede filtreringstilstand.  Når firewallen er i indlæringstilstand, oprettes der nye regler uden brugerens indgriben.

Se Filtreringstilstande for at få flere oplysninger om de enkelte filtreringstilstande.

note

Vi anbefaler, at du gennemser de regler, der er oprettet i indlæringstilstand, ved at klikke på Åbn regeleditor.