Konfigurer netværksbeskyttelse

Det er nødvendigt at konfigurere tilsluttede netværk for at beskytte din computer i et netværksmiljø. Du kan give andre brugere adgang til din computer ved at konfigurere netværksbeskyttelse og tillade deling. Klik på Opsætning > Netværksbeskyttelse > Tilsluttede netværk, og klik på linket under det tilsluttede netværk. Der vises et meddelelse med valgmuligheder, hvor du kan konfigurere det valgte netværk som et godkendt netværk.

ESET Endpoint Security Bruger som standard Windows-indstillinger, når der registreres en ny netværk:. Du kan få vist en dialogboks, når der registreres en ny netværk, ved at ændre beskyttelsestypen for det nye netværk, som brugeren skal spørges om, i Kendte netværk. Konfiguration af netværksbeskyttelse sker, hver gang din computer opretter forbindelse til et nyt netværk. Derfor er det som regel ikke nødvendigt at definere zoner, der er tillid til.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

Der er to netværksbeskyttelsestilstande, du kan vælge mellem i vinduet til konfiguration af netværksbeskyttelse:

• Ja – For godkendt netværk (hjemme- eller kontornetværk). Din computer og delte filer, der er gemt på computeren, er synlige for andre netværksbrugere, og systemressourcer er tilgængelige for andre brugere på netværket. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til et sikkert lokalt netværk.
  • Nej – For ikke-godkendt netværk (offentligt netværk). Filer og mapper på systemet deles ikke med eller er ikke synlige for andre brugere på netværket, og deling af systemressourcer deaktiveres. Vi anbefaler, at du bruger denne indstilling, når du skal have adgang til trådløse netværk.

warning

Et netværk, som er konfigureret forkert, kan medføre en sikkerhedsrisiko for din computer.

note

Som standard tildeles arbejdsstationer fra et godkendt netværk adgang til delte filer og printere, de har indgående RPC-kommunikation aktiveret, og deling af fjernskrivebord er tilgængelig.

Du kan finde flere oplysninger om denne funktion ved at læse følgende artikel i ESET-vidensbasen: