Migratie van instellingen

Migratieproces

Vanaf versie 7.2 en later worden uw instellingen van versie 6 van ESET Endpoint Antivirus for macOS automatisch gemigreerd naar de nieuwe versie tijdens het upgradeproces.

Nadat het migratieproces is voltooid, wordt op het beginscherm van ESET Endpoint Antivirus for macOS een melding weergegeven dat de instellingen zijn gemigreerd: Uw instellingen zijn overgezet naar de nieuwe versie.

warning

Beleid in ESET PROTECT On-Prem en ESET PROTECT CLOUD migreert niet automatisch, omdat niet alle functies van ESET Endpoint Antivirus for macOS-versie 6 aanwezig zijn in versie 7. Na de upgrade naar versie 7 moet u het bestaande beleid bekijken en een nieuw beleid maken op basis van de functie die aanwezig is in versie 7. Meer informatie over hoe u beleid aanmaakt of verwijdert, vindt u onder het onderwerp Beleid:

Beleid in ESET PROTECT On-Prem

Beleid in ESET PROTECT CLOUD

note

Beleid in ESET PROTECT On-Prem en ESET PROTECT CLOUD voor ESET Endpoint Antivirus for macOS kan tegelijkertijd actief zijn voor versie 6 en versie 7.

important

Als u ESET Endpoint Antivirus for macOS al hebt geüpgraded van versie 6 naar versie 7 of 7.1, kunt u uw instelling nog steeds migreren met een upgrade naar een latere versie. Ga voor instructies naar het artikel in de ESET-kennisbank.

Alle instellingen die beschikbaar zijn in versie 7.X, worden gemigreerd vanuit versie 6, met de volgende uitzonderingen:

Instellingen voor bevoegdheden (wordt niet ondersteund in versie 7)

Aangepaste proxyserver voor updates (aangepaste proxy wordt niet ondersteund in versie 7)

Inhoud in quarantaine

Opschoonniveaus voor scans

Doelprofielen voor scans op aanvraag

Instellingen voor de volgende functies worden opgeslagen in het .xml-bestand van de migratie en kunnen worden geladen wanneer de functies aanwezig zullen zijn in de toekomstige versie van ESET Endpoint Antivirus for macOS:

Apparaatbeheer

Logbestanden

Beveiliging van webtoegang

Presentatiemodus

Andere migratiekwesties

Aangepaste scanprofielen worden gemigreerd en kunnen worden beheerd via ESET PROTECT On-Prem, ESET PROTECT CLOUD of via de toepassingsvoorkeuren