Wat is er nieuw in versie 7

ESET Endpoint Antivirus for macOS-versie 7 is een nieuwe generatie van ons product op basis van microservices in plaats van één enkele service.

Ondersteuning voor de Apple ARM-chip (vanaf versie 7.1.1700.0)

Eigen 64-bits architectuur

Verbeterde prestaties en stabiliteit. Als ESET Endpoint Antivirus for macOS crasht, kan het programma automatisch opnieuw worden opgestart zonder dat de gebruiker het merkt.

Betere beveiliging doordat processen onafhankelijker van elkaar zijn gemaakt.

Nieuw hoofdvenster van het programma met:

oOndersteuning voor donkere modus

oEigen bureaubladmeldingen

oOptie om grafische gebruikersinterface uit te schakelen voor eindgebruiker

Verbeterde Realtimebeveiliging van bestandssysteem

oDe nieuwste eigen 64-bits scanengine

oGeoptimaliseerd voor multicore-prestaties

oReal-time scannen onder lokale gebruiker

Gloednieuwe, eigen grafische gebruikersinterface

Uitgebreide configuratie van ESET LiveGrid via ESET PROTECT On-Prem en ESET PROTECT CLOUD

Universele opdrachtregelopdrachten voor Linux-platform.

Configuratie van beveiligingsstatussen

Ondersteuning voor prestaties en alle detectie-uitsluitingen (per pad, via Pad en detectie, per hash)