Onboarding

Na de installatie van ESET Endpoint Antivirus for macOS wordt de onboarding-wizard weergegeven. Deze bevat schermen die u helpen bij de aanbevolen en verplichte stappen om ESET Endpoint Antivirus for macOS volledig functioneel te maken.

1.Schakel Aanbevolen beveiligingsinstellingen in, selecteer de gewenste opties en klik op Ga door. Ga voor meer informatie over ESET LiveGrid© of potentieel ongewenste toepassingen, naar onze woordenlijst.

2.Verplichte stap: ESET-systeemextensies inschakelen. Volg de instructies op het scherm om door te gaan met de installatie.

3.Verplichte stap: Proxyconfiguratie toevoegen. Selecteer Sta toe in het waarschuwingsvenster dat wordt weergegeven.

4.Verplichte stap: ESET Endpoint Antivirus for macOS Volledige schijftoegang verlenen. Volg de instructies op het scherm en sta volledige schijftoegang toe.

5.In de wizard ziet u de vraag 'ESET Endpoint Antivirus for macOS activeren?' U vindt meerdere activeringsopties in het hoofdstuk Activering.

6.Sta berichtgeving toe. We raden u aan meldingen toe te staan om op de hoogte te blijven van gedetecteerde bedreigingen voor uw systeem.

important

De onboarding-wizard van ESET Endpoint Antivirus for macOS overslaan.

Als u op Configureer later klikt, kunt u de verplichte installatie overslaan, maar dan is uw beveiliging slechts gedeeltelijk functioneel.

note

De onboarding-wizard opnieuw opstarten.

Open Finder > Applicaties > houd Control ingedrukt en klik (of klik met de rechtermuisknop) op het pictogram ESET Endpoint Antivirus for macOS > selecteer Toon pakketinhoud in het snelmenu > en open Contents > Helpers > Onboarding. U kunt de verplichte beveiligingsinstellingen ook handmatig configureren door de instructies in het hoofdstuk Handmatige onboarding te volgen.

Na installatie van ESET Endpoint Antivirus for macOS moet u de computer scannen om op schadelijke code te controleren. Klik in het hoofdvenster van het programma op Scan > Nu scannen. Zie het hoofdstuk Computerscan op aanvraag voor meer informatie over computerscans op aanvraag.