Logbestanden

De logbestanden bevatten informatie over belangrijke programmagebeurtenissen die zich hebben voorgedaan en bieden een overzicht van gedetecteerde bedreigingen. Logboekregistratie is essentieel voor systeemanalyse, detectie van bedreigingen en probleemoplossing. Logboekregistratie wordt actief op de achtergrond uitgevoerd zonder gebruikersinteractie. Informatie wordt vastgelegd op basis van de huidige detailinstellingen voor logboekregistratie. U kunt tekstberichten en logboeken rechtstreeks vanuit de ESET Endpoint Antivirus for macOS-omgeving weergeven en de logboeken archiveren.

Logbestanden zijn toegankelijk vanuit het hoofdmenu van ESET Endpoint Antivirus for macOS door op Hulpmiddelen > Logbestanden te klikken. Selecteer het gewenste logboektype in het vervolgkeuzemenu rechtsboven in het venster. De volgende logboeken zijn beschikbaar:

Detecties: bevat alle informatie over gebeurtenissen met betrekking tot de detectie van infiltraties

Computerscan: in dit logboek worden de resultaten van alle voltooide scans weergegeven. Dubbelklik op een vermelding om de details voor de betreffende computerscan op aanvraag weer te geven

Gebeurtenissen: met deze optie kunnen systeembeheerders en gebruikers problemen oplossen. Alle belangrijke acties die worden uitgevoerd door ESET Endpoint Antivirus for macOS, worden opgenomen in de gebeurtenislogboeken

Geblokkeerde bestanden: bevat records van bestanden die tijdens een scan zijn geblokkeerd op basis van een lijst met geblokkeerde bestanden (geblokkeerde hashes) die zijn geconfigureerd door ESET Inspect.

Gefilterde websites: bevat een lijst met websites die zijn geblokkeerd door Beveiliging van webtoegang. . In deze logboeken ziet u de tijd, URL, status, het IP-adres, de gebruiker en toepassing die een verbinding met deze website heeft geopend.

Verzonden bestanden: bevat records van de samples zijn verzonden.

logs