Proxyserver

In grote LAN-netwerken kan de communicatie tussen uw computer en internet door een proxyserver tot stand worden gebracht. Bij een dergelijke configuratie moeten de volgende instellingen worden opgegeven. Als u dit niet doet, kunnen geen automatische updates voor het programma worden uitgevoerd.

ESET Endpoint Antivirus for macOS op afstand configureren:

1.Klik in ESET PROTECT On-Prem op Beleid > Nieuw beleid en typ een naam voor het beleid.

note

Als u de instellingen in bestaand beleid voor ESET Endpoint for macOS (V7+) wilt aanpassen, klikt u op het beleid dat u wilt wijzigen in de lijst met beleidsregels en klikt u op Bewerken > Instellingen.

2.Klik op Instellingen en selecteer ESET Endpoint for macOS (V7+) in het vervolgkeuzemenu.

3.Pas de gewenste instellingen aan.

4.Klik op Doorgaan > Toewijzen en selecteer de juiste groep computers.

5.Klik op OK > Voltooien.

note

Als u ESET Endpoint Antivirus for macOS lokaal wilt configureren, raadpleegt u de toepassingsvoorkeuren.

In Hulpmiddelen > Proxyserver kunt u de proxyserverinstellingen opgeven. Parameters die hier zijn gedefinieerd, worden gebruikt door alle modules die een verbinding met internet vereisen.

Ga als volgt te werk om de proxyserver te configureren:

1.Schakel Proxyserver gebruiken in en voer het adres van de proxyserver in het veld Proxyserver en het Poortnummer van de proxyserver in.

2.Als voor de communicatie met de proxyserver verificatie is vereist, schakelt u Proxyserver vereist verificatie in en geeft u een geldige gebruikersnaam en een geldig wachtwoord op in de desbetreffende velden.

3.Schakel Directe verbinding gebruiken als proxy niet beschikbaar is om de proxy te omzeilen in en rechtstreeks met ESET-servers te communiceren als de proxy onbereikbaar is.