Opschoonniveaus

Opschoonniveau

Beschrijving

Niet opschonen

De eindgebruiker ziet een interactief venster tijdens het opschonen van objecten en moet een actie selecteren (bijvoorbeeld verwijderen of negeren). Dit niveau is bedoeld voor gevorderde gebruikers die weten welke stappen ze moeten nemen in het geval van een detectie.

Normaal opschonen

Probeer de detectie zonder tussenkomst van de eindgebruiker op te schonen tijdens het opschonen van objecten. In sommige zeldzame gevallen (bijvoorbeeld bij systeembestanden), blijft het gerapporteerde object op de oorspronkelijke locatie staan als de detectie niet kan worden opgeschoond.

Strikt opschonen

Probeer de detectie zonder tussenkomst van de eindgebruiker op te schonen tijdens het opschonen van objecten. In sommige zeldzame gevallen (bijvoorbeeld bij systeembestanden) blijft het gerapporteerde object op de oorspronkelijke locatie staan als de detectie niet kan worden opgeschoond.

Rigoureus opschonen

Probeer de detectie op te schonen tijdens het opschonen van objecten. In sommige gevallen, als er geen opschoningsactie kan worden uitgevoerd, ontvangt de eindgebruiker een interactieve waarschuwing en moet deze een actie selecteren (bijvoorbeeld verwijderen of negeren). Dit is de aanbevolen standaardinstelling in een beheerde omgeving.

Verwijderen

Probeer alle geïnfecteerde bestanden te verwijderen zonder tussenkomst van de eindgebruiker.