Hva er nytt i versjon 7

ESET Endpoint Antivirus for macOS versjon 7 er en ny generasjon av produktet vårt basert på mikrotjenester i stedet for én enkelt tjeneste.

Innebygd støtte for Apple ARM-brikker (fra versjon 7.1.1700.0)

Opprinnelig 64-biters arkitektur

Forbedret ytelse og stabilitet. Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS krasjer, kan den starte på nytt automatisk uten at brukeren merker det.

Bedre sikkerhet ved å gjøre prosesser mer uavhengige av hverandre.

Nytt hovedprogramvindu inkludert:

oStøtte for mørk modus

oInnebygde skrivebordsvarslinger

oAlternativ for å deaktivere grafisk brukergrensesnitt for sluttbruker

Forbedret filsystembeskyttelse i sanntid

oDen nyeste innebygde 64-biters skannings-motoren

oOptimalisert for flerkjerneytelse

oSanntidsskanning under lokal bruker

Helt nytt innebygd grafisk brukergrensesnitt

Utvidet konfigurasjon av ESET LiveGrid via ESET PROTECT On-Prem og ESET PROTECT CLOUD

Forening av kommandolinjekommandoer med Linux-plattform.

Konfigurasjon av beskyttelsesstatuser

Støtte for ytelse og alle deteksjonsutelatelser (etter bane, bane og deteksjon, etter hash)