ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ThreatSense®-skannings-motoren fungerer raskt og presist for å holde datamaskinen trygg. Resultatet er et intelligent system som konstant er på vakt overfor angrep og skadelig programvare som kan true datamaskinen.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 er en komplett sikkerhetsløsning som er et resultat av vårt langsiktige arbeid for å kombinere maksimal beskyttelse og et minimalt systemavtrykk. Den avanserte teknologien, som er basert på kunstig intelligens, er i stand til proaktivt å bekjempe virus, spyware, trojanske hester, ormer, adware, rootkits og andre typer angrep som utføres via Internett – uten å redusere systemytelsen eller føre til forstyrrelser på datamaskinen.

Produktet er først og fremst utformet for bruk på arbeidsstasjoner i miljøer med små virksomheter/bedrifter. Kombinert med ESET PROTECT On-Prem , kan du enkelt håndtere et hvilket som helst antall klientarbeidsstasjoner, bruke policyer og regler, overvåke gjenkjenning og administrere endringer fra en hvilken som helst datamaskin i nettverket.