Beskyttelse for e-postklient

Beskyttelse for e-postklient – gir kontroll over e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3- og IMAP-protokollene. Når innkommende meldinger undersøkes, bruker ESET Endpoint Antivirus for macOS avanserte skannemetoder i ThreatSense-skannemotoren. Skanning av kommunikasjon med POP3- og IMAP-protokollene er uavhengig av e-postklienten som blir brukt. Følgende innstillinger er tilgjengelige:

E-postprotokoller

Her kan du aktivere eller deaktivere kontroll av e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3- og IMAP-protokollene.

Kontroll av POP3-protokoll

POP3-protokollen er den mest brukte protokollen til mottak av e-post i en e-postklient. ESET Endpoint Antivirus for macOS gir beskyttelse for denne protokollen uansett hvilken e-postklient som brukes.

Beskyttelsesmodulen som gir denne kontrollen, startes automatisk når operativsystemet starter og er deretter aktiv i minnet. Sørg for at kontroll av IMAP-protokollen er aktivert for at modul skal fungere som den skal. IMAP-protokollkontroll utføres automatisk uten at e-postklienten må konfigureres på nytt. Som standard skannes all kommunikasjon via port 110, men andre kommunikasjonsporter kan legges til ved behov. Portnumre må skilles med komma.

Hvis du aktiverer alternativet for Kontroll av POP3-protokoll, overvåkes all POP3-trafikk for skadelig programvare.

Kontroll av IMAP-protokoll

Internet Message Access Protocol (IMAP) er en annen internettprotokoll for e-posthenting, og har noen fordeler i forhold til POP3. For eksempel at flere klienter kan koble seg til samme postboks samtidig og at informasjon om meldingsstatus beholdes, for eksempel om meldingen har blitt lest, svart på eller slettet. ESET Endpoint Antivirus for macOS beskytter denne protokollen, uavhengig av hvilken e-postklient som brukes.

Beskyttelsesmodulen som gir denne kontrollen, startes automatisk når operativsystemet starter og er deretter aktiv i minnet. Sørg for at kontroll av IMAP-protokollen er aktivert for at modul skal fungere som den skal. IMAP-protokollkontroll utføres automatisk uten at e-postklienten må konfigureres på nytt. Som standard skannes all kommunikasjon via port 143, men andre kommunikasjonsporter kan legges til ved behov. Et komma må skille portnumre.

Hvis du aktiverer Kontroll av IMAP-protokoll, vil all trafikk gjennom IMAP bli overvåket for skadelig programvare.

E-posttagger

Ved hjelp av e-posttagger kan du legge til tagmelding i fotnote i e-post. Etter at en e-postmelding er skannet, kan et varsel med skanneresultatet legges til. Markeringsmeldingene er et nyttig verktøy, men bør ikke brukes til å avgjøre meldingssikkerhet, siden de kan utelates i problematiske HTML-meldinger og kan omgås av bestemte trusler. Følgende alternativer er tilgjengelige:

oFor å motta og lese e-post når en deteksjon oppstårBare e-post som inneholder skadelig programvare er merket som kontrollert.

oTil all e-post når skannetAlle skannede e-poster legges til med tagmeldinger.

oAldri– Ingen tagmeldinger blir lagt til noen e-post.

Oppdater emne for mottatt e-post – Merk av for dette hvis du vil at e-postbeskyttelsen skal legge inn en virusadvarsel i infiserte e-postmeldinger. Denne funksjonen gir enkel filtrering av infisert e-post. Det øker også troverdigheten for mottakeren, og hvis en infiltrering gjenkjennes, gir det verdifull informasjon om trusselnivået til en bestemt e-postmelding eller avsender.

Legg til i emne for oppdaget e-post – Rediger denne malen hvis du ønsker å endre formatet til emneprefikset.

Oppsett av parametere for ThreatSense

Avansert skanneroppsett lar deg konfigurere rensenivåer, skannealternativer og filtyper som er utelatt fra skanning.