Deteksjonsmotor

Deteksjonsmotoren beskytter mot ondsinnede systemangrep ved å kontrollere filer. Hvis for eksempel et objekt som klassifiseres som skadelig programvare, oppdages, startes avhjelpning. Deteksjonsmotoren kan eliminere det ved først å blokkere det og deretter rengjøre det, fjerne det eller flytte det til karantene.

Hvis du vil endre de avanserte innstillingene for ESET Endpoint Antivirus for macOS Deteksjonsmotor åpner du Programinnstillinger ved å bruke cmd+, eller klikke på ESET Endpoint Antivirus for macOS i macOS-menylinjen og velge Preferanser (Innstillinger).