Utelatelse av ytelse

I Utelatelse av ytelse-delen kan du velge å utelate bestemte filer/mapper, applikasjoner eller IP/IPv6-adresser. Ved å utelate baner (mapper) fra å bli skannet, kan tiden som trengs for å skanne filsystemet for skadelig programvare reduseres betydelig.

plus – Oppretter en ny utelatelse: Skriv inn banen til et objekt

minus – fjerner valgte oppføringer.

warning

Du bør bare utelate filer fra skanning når du opplever alvorlige problemer med sanntidsbeskyttelsen, fordi hvis du utelater filer fra skanning reduseres den generelle beskyttelsen.