ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

ESET Endpoint Antivirus for macOS

Az ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabbgyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet fenyegető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 teljes körű biztonsági megoldás, mely a hosszú távú fejlesztések eredményeként minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. A korszerű technológia a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes proaktív módon kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más internetes károkozók támadását anélkül, hogy a rendszer teljesítményét visszafogná.

A szoftver elsősorban kisvállalati/vállalati környezetben működő munkaállomásokhoz készült. Az ESET PROTECT On-Prem szoftverrel, együtt lehetővé teszi tetszőleges számú munkaállomás egyszerű kezelését, házirendek és szabályok alkalmazását, észlelések figyelését és bármely hálózati számítógép távoli felügyeletét.