Moduuli- ja tuotepäivitykset

Moduulipäivitykset

Päivityksen tyyppi

Säännöllinen päivitys. Tämä on oletuspäivitystyyppi, jolla varmistetaan, että tunnistusallekirjoitustietokanta ja tuotemoduulit päivitetään automaattisesti ESET-päivityspalvelimilta.

Julkaisua edeltävät päivitykset sisältävät viimeisimmät virheenkorjaukset ja tunnistusmenetelmät, jotka ovat pian yleisön saatavilla. Ne eivät kuitenkaan välttämättä aina ole vakaita, joten niiden käyttöä tuotantoympäristössä ei suositella.

Viivästyneet päivitykset mahdollistavat päivittämisen erityisistä päivityspalvelimista, jotka tarjoavat uusia virustietokantojen versioita vähintään X tunnin viiveellä (eli tietokannat, jotka testataan todellisessa ympäristössä ja joita pidetään vakaina).

Moduulin peruutus

Jos epäilet, että uusi tunnistusohjelman tai ohjelmamoduulin päivitys saattaa olla epävakaa tai vioittunut, voit peruuttaa muutokset ja palata edelliseen versioon ja poistaa päivitykset käytöstä tilapäisesti.

Luo moduulivedokset

ESET Endpoint Antivirus for macOS tallentaa tunnistusohjelman ja ohjelmamoduulin vedoksia muutosten peruuttamista varten. Moduulitietokannan vedosten luominen edellyttää, että Luo moduulivedokset -valinta on käytössä. Kun Luo moduulivedokset on käytössä, ensimmäinen vedos luodaan ensimmäisen päivityksen yhteydessä. Seuraava luodaan 48 tunnin kuluttua. Tallennettujen tunnistusohjelman vedosten määrä näkyy Paikallisesti tallennettujen vedosten määrä -kentässä.

note

Kun vedoksia on enimmäismäärä (esimerkiksi kolme), vanhin vedos korvataan uudella vedoksella 48 tunnin välein. macOS:n ESET Endpoint Antivirus for macOS palauttaa tunnistusohjelman ja ohjelmamoduulin päivitysversiot vanhimman vedoksen mukaiseen versioon.

Tuotepäivitykset

Tuotepäivitykset varmistavat, että käytät aina uusinta tuoteversiota. Ota automaattiset päivitykset käyttöön, jotta tuotepäivitykset asennetaan automaattisesti seuraavan uudelleenkäynnistyksen yhteydessä ja jotta käytössäsi on jatkuvasti uusimmat ominaisuudet ja suojaus.

Ensisijainen palvelin ja toissijainen palvelin

Mahdollisuus valita automaattisesti ensisijaiset ja toissijaiset päivityspalvelimet on oletuksena käytössä. Molemmat palvelimet voidaan määrittää, kun automaattinen valinta on poistettu käytöstä.